Gooood fredag alle sammen! ♥ Denne dagen har så langt gått som en skikkelig berg og dalbane, men nå ser det ut som at det bare skal gå oppover en stund *hehe* Her startet dagen nemlig ganske rolig og behagelig, med OL og Louis i sengen… det ble derimot ikke like koselig når jeg skulle ta bilen til mamma ut av gårdsplassen for å komme meg raskt inn til skolen. Jeg fikk rygget hele tre meter, før jeg ble sittende bom-fast i snøhelvette. Jeg som allerede hadde ganske dårlig tid, ble superstresset, satt på varselblinken siden jeg stod midt i veien, og begynte på ringerunden til de første mannfolkene jeg visste om i området. A kom heldigvis og «reddet» meg til slutt, men åh, jeg var rimelig glad for at mamma ikke bor i en veldig traffikert gate i dag for å si det sånn.
___________________________________________________________________________________________________________
Nå er bilen godt plassert på gårdsplassen, og der skal den få bli resten av dagen!… Jeg følte meg s-å dum da dette skjedde, men jeg fikk heldigvis tilbakemelding av A om at det var håpløst føre til en bil som ikke er særlig god med vinterføre fra før av, så selvtilitten min bak rattet er ikke så krenket lenger nå. *phu*
surra2
Det ble dermed forandringer i planene om å komme meg inn til Oslo for å møte gruppen min, så i dag ble det Skype-møte og hjemmejobbing i stede. Helt i orden, for jeg har godt selskap av Louis, og ettersom at jeg fikk hentemelding av posten om en pakke fra Gymgrossisten midt i bilkaoset også, så har jeg nå masse deilig studiesnacks tilgjengelig. (sponset pakke)
kos
Så snart dette innlegget er postet så skal jeg hive i meg litt te *som sikkert er kald nå*, med Pukka cleanse og kokososlje (anonselink), og selvfølgelig favoritt-baren min fra Fit & Smart, som inneholder masse deilig nøtter, tranebær og deilig mørk sjokolade. Nam nam nam. Du finner den her (anonselink).

Nå må jeg komme igang her! Ha en fiiiiiin fredag alle sammen ♥