Da var min del av dagens eksamensjobbing endelig ferdig, og jeg er-så-sliten. Skal si det tar på å starte dagen med bilproblemer! Ut ifra bildene så ser jeg jo at jeg egentlig har hatt det ganske behagelig i dag, med stille og rolig jobbing, masse mat tilgjengelig og en like slapp hund som meg til selskap. *haha* Men man kan jo bli slapp, av å være slapp også, så vi har nok årsaken der… 
jobb
cuteJeg ble nesten litt overrasket da jeg fant ut at jeg hadde vinterferie på skolen, men jeg kan ikke akkurat skryte på meg noen behagelige fridager denne uken. Det har endten gått i jobb, eksamen eller andre oppgaver som må-bli-gjort. Så vinterferie, det er det ikke noe som heter lenger etter videregående… Nå har gruppen min og jeg bestemt oss for at vi skulle bruke ferien til å jobbe, så det er jo greit, men jeg kjenner jeg gleder meg veldig til søndag altså. Da blir det 100% fri, og den skal kun brukes på kos og til den første og siste treningsøkten denne uken. *haha* 

Nå er mamma og de andre på vei hjem fra Gardermoen, så jeg må sette i gang med taco-lagingen! NYT resten av fredagen/ vinterferien eller hva det nå måtte være ♥