Hei hei ♥ Etter en litt lang nedetid, er bloggen endelig trygg å gå inn på igjen! Jeg skjønte ikke helt hva som skjedde, men det var tydeligvis en feil med hele femelle og ikke bare bloggen min *heldigvis*, men alt skal være i orden nå. Håper vi aldri ser den skumle meldingen igjen…
___________________________________________________________________________________________________________
Når det er sagt så har jeg faktisk overnattet hos mamma et par dager nå. Pernille og Tommy er på treningsleir denne uken, så da er det jo klart at jeg må holde mamma med selskap! Ikke at det er så mye selskap i henne med tanke på at jeg som regel er hjemme litt senere enn henne, og hun sovner rundt ti…….. men men, vi fikk i hvertfall spist middag sammen i går *haha*  Så nå føler jeg meg som en fjortis igjen, hjemme hos mamma, ferdig middag hver dag  og bare kos ♥ deilig. Legger derfor med et ferdig-mekket fjortis-blogg-bilde…
anine blogg
Dere har ikke gått glipp av så mye under nedetiden altså, for det har for det meste gått i OL, jobb, Louis-kos og eksamensjobbing *som dere kan se på instagram*. Jeg ble så og si ferdig med min del av oppgaven i går, også er det klart for supermann-dag med Sammy og Daniel i dag, så dette ser lovende ut. Vi har som mål om å bli ferdig med første hjemmeeksamen iløpet av denne uken, og så langt så er vi relativt godt i gang.

Håper alle har det bra, at torsdagen blir super og at denne helsikes snøen forsvinner snart ♥