Tusen takk for så mange hyggelige tilbakemeldinger på det forrige innlegget! Hadde litt vondt i magen etter at jeg publiserte det i går, men heldigvis kom det bare positivt tilbake… de som eventuelt har noe negativt å si har ikke sagt noe, så puh… lettet!
kissHer startet dagen med at Cleo kastet opp i buret sitt… takk skal du ha! *dette bildet er ikke fra i dag, haha* Så denne mandagen har jo fått verdens beste start med andre ord… I dag blir det treningsfri, for jeg er tung i både hode, kropp og humør, så jeg tror det beste er å bare nøye seg med en lang tur før jobb og lesing i markedskommunikasjon. Jeg var tross alt og trente i går også, så tror kroppen har godt av litt hvile i dag.
___________________________________________________________________________________________________________
Jeg er jo også av den typen som liker å planlegge ukene mine, men denne uken er det ikke stort som står på agendaen… Jeg skal sove mer *dvs legge meg tidligere*, bli ferdig med første hjemmeeksamen *lenge før fristen, men det er nå vi har tid* og jeg skal løpe enda fortere på gerilja-intervallene mine. Jeg har allerede etter 1 mnd kommet i bedre løpeform, og har steget i 3 km/t ca, så det er bra. Jeg puster og peser etterpå naturligvis, men det går bedre og bedre!
___________________________________________________________________________________________________________
Nå sovner jeg snart, så nå må jeg komme meg ut en tur! Jeg kommer sterkere tilbake! *hehe*

Ha en fin mandag ♥