Jeg hadde null problemer med å poste bikinibilder på bloggen før, men jeg kjente det var litt tungt i dag altså… Bleik *bildene har spraytan-effekt haha* og trøtt en søndagsmorgen,  ikke helt inn i de gode rutinene enda, i tillegg til snø, regn og slafs utenfor vinduet… Men man gjør det beste ut av det…  så shooten ble veldig morsom etter noen minutter heldigvis. ♥ Bikinien er sponset av Triangl, så jeg viser den frem med glede til dere! 
SONY DSC
Fler av dere har sikkert fått øyene opp for dette merket allerede, ettersom at det har eksplodert litt utover blogger og instagramprofiler i det siste. Triangl fører undertøy og bikinier, som skiller seg ut fra en del andre produkter med et stilrent utseende i freshe og kule modeller, farger og snitt. Jeg har i hvertfall lyst på alle bikiniene deres, men må si jeg er veldig fornøyd med min i blå også! 
SONY DSCStoffet kjennes ut som det man bruker i dykkedrakter, hvis noen av dere har vært borti det før, og det er veldig behagelig å ha på seg. Jeg som har litt rompe *haha* likte spesielt trusen veldig godt, da den er i en fin størrelse og fasong både foran og bak, i tillegg til at man kan regulere knytingen på sidene akkurat som man vil. Toppen kunne jeg nok hatt i én størrelse større, men det funker altså!
SONY DSCVeldig fornøyd med bikinien med andre ord, og jeg gleder meg til å bruke den i sommer, med litt ekte brunfarge på kroppen, saltvann i håret og en fresh sommerdrink i hånden.
SONY DSC
Du kan sjekke ut Triangls bikinier på hjemmesiden deres, triangl.com.au . De har fått inn mange nye modeller nå, så her er det bare å finne seg sin favoritt! Min er i modellen Indy, i fargen Malibu Blue. 
SONY DSC// som sagt… sponset bikini //