Fysj… Ikke kult å stå opp for å se på stafetten når det nok en gang skal være smørebom… Men, heldigvis fikk Kjetil J gull da, vel fortjent! *wohoo*. Nå har jeg vært våken i en del timer allerede, men har fremdeles ikke kommet meg ut av kosetøyet, men det er jo tross alt søndag, så i dag er det lov å være litt lat. 
collage
Jeg skal straks dra avgårde på trening, men først må jeg ta noen nye bikinibilder av en bikini jeg fikk sponset for en liten stund siden… Jeg har utsatt dette kjempelenge nå, for jeg føler meg ikke «klar» for å stå å blomstre i bikini på bloggen nå, men sponset er sponset og jeg må gjøre jobben min, så da blir det sånn. *haha* er vel verre for meg enn det er for dere tenker jeg, men dere kan jo tenke dere selv hvordan det er…
___________________________________________________________________________________________________________
jaja, får bare sette i gang, men advarer om at neste innlegg inneholder spraytan effekt for jeg ser virkelig ut som en snømann nå *oupsi*

– Ha en god søndag alle sammen