Hei igjen ♥ I skrivende stund er jeg i Oslo for å få meg lange bambivipper! Første gang hos en profesjonell *pleier å sette på selv*, så dette her blir stas, og dere skal selvfølgelig få se resultatet senere i dag. Passet jo utrolig bra med nye vipper i dag, så er jeg hakket penere til den romantiske hockeykvelden vår *ha-ha-ha*
SONY DSC
Men… før jeg tok turen inn til byen, lagde jeg meg en god frokost, bestående av sunne og proteinrike pannekaker. Kun 25 g havregryn, 1 egg og sukrin som vanlig.  Til en forandring blandet jeg røren med stavmikser denne gangen, slik at det ikke var noen hele korn igjen. Jeg har ikke hatt noen problemer med de «gamle» pannekakene, men jeg syns de faktisk ble hakket bedre når det ikke var noen hele korn å tygge på.
SONY DSC
Jeg mener at både hjerter og sjokolade hører til på Valentine’s day, noe jeg føler jeg mestret ganske godt til denne frokosten. Sjokoladesausen/kremen kunne selvfølgelig blitt dandert litt bedre *haha* men til syvende og sist, så er det jo smaken som er det viktigste, og den…. den var det ikke noe å si på, for jeg har endelig kommet over den beste sjokoladesmaken i form av proteinpulver. Jeg bruker denne //adlink// fra Star Nutrion *gourmet pro*, med smaken double chocolate. Er du tom for proteinpulver, og er kresen på sjokoladesmakene? Jeg kan nesten garantere at du liker denne, for det er desidert den beste jeg har smakt! No kidding! 
SONY DSC
For å få denne tykke deilige, Oboy-lignende sjokoladesausen, tar du helt enkelt og blander 1 scoop med proteinpulver og tilsetter litt og litt vann til du har fått den riktige konsistensen. . . 
___________________________________________________________________________________________________________
Jeg er så glad for at det finnes sunne og enkle løsninger til godsaker som dette her. Man får jo nesten dårlig samvittighet av å spise dette til frokost, men så er det faktisk ikke noe usunt i dette i det hele tatt.
Fantastisk!