Hei hei ♥ og god valentinsdag alle sammen! Jeg vet at mange syns denne dagen er litt tullete og unødvendig, og jeg kan si meg litt enig, men hvis man ser bort ifra et viss kjøpepress for noen, så er jo denne dagen veldig hyggelig egentlig!SONY DSCJeg syns i hvertfall at denne dagen er veldig koselig, mest fordi man faktisk har en «unnskyldning» til å gjøre noe koselig med den man er glad i… Det trenger jo ikke være så-sinnsykt-store-greier, bare en liten oppmerksomhet til hverandre, et lite brev eller en hjemmelaget middag fra den første som kommer hjem for eksempel.

Nå skal jeg ikke skryte på meg noen voldsom Valentinesfeiring her hos, for her er det hockey som er i fokus resten av OL, noe som er helt greit når begge er interessert i det *haha*Men det er jo hyggelig med en kveld i sofaen også! vi får bytte plass så det blir en liten forskjell i dag, haha

Uansett! Ha en fin fredag alle sammen, enten du er singel, opptatt eller i et komplisert forhold på facebook :-)