Nå er det lenge siden jeg har kommet med noe «nytt» til matkategorien på bloggen her, så i går når jeg kom hjem fra jobb bestemte jeg meg for at jeg for aller første gang skulle prøve meg på hjemmelaget tomatsuppe. Jeg forsøker jo å holde meg til sunne matvarer for tiden, men posesuppe blir ofte med i handlekurven desverre… Men, det blir det ikke mer av nå for å si det sånn! Hjemmelaget tomatsuppe er virkelig ti ganger bedre enn posesuppe… heldige meg kan spise dette til lunsj i dag også, siden jeg lagde en ganske stor porsjon i går ♥ NAM! 
SONY DSC
Det eneste du trenger er: ♥ en boks med organiske hakkede tomater ♥ 2 ss tomatpuré ♥ så mange hvitløk du hvil *jeg mistet tellingen, men nå e-l-s-k-e-r jeg hvitløk da* ♥ 5 dl vann og… ♥ en tærning med hønsebuljong.
___________________________________________________________________________________________________________
Det er sikkert mange måter å lage dette på, men jeg tok enkelt og greit å kokte opp alt sammen, mens jeg satte egget i eggkokeren, rørte rundt hele tiden, og til slutt kjørte jeg det igjennom stavmikseren, til alt av klumper var borte.  Når egget var ferdig og disse bildene tatt, tok jeg i en spiseskje med mager kesam for å kjøle ned suppen litt. 
SONY DSCJeg kommer til å lage denne suppen veldig mye fremover kjenner jeg, for det var virkelig en slager for ei som allerede er fan av tomatsuppe. Det aller beste er at dette er noe alle kan klare å lage, og har du ikke stavmikser, kan du jo bare kjøre det igjennom blenderen. Sunt, godt og veldig enkelt med andre ord ♥
hjemmelaget tomatsuppe 2