Hei hei, og god tirsdag  ♥ Tenkte jeg kunne starte dette innlegget med hvordan jeg opplevde å ha kokosolje i håret! Jeg sov med det over natten, og skyldte det ut da jeg stod opp i går. Måtte vaske håret med shampo tre ganger for å få ut alt, men ah, håret mitt er faktisk kjempemykt og deilig nå, og vet dere hva…. Jeg vet ikke om det er ønsketenking eller ikke, men de flisete tuppene jeg hadde på søndag, de er ikke her i dag! Så, jeg gir denne typen hårkur noen sjanser til altså, så får vi se hvordan det går. Tenk hvis det faktisk er så-enkelt å få et sunt og friskt hår da? Kokosolje i håret over natten liksom…. Skulle jo saksøkt alle frisørprodukter! *haha, neida*
SONY DSC
Her har OL-frokosten akkurat blitt inntatt faktisk! Jeg sov litt lenge i dag, men var akkurat klar for dagen da jentene begynte å gå. Så nå er lefsefrokosten godt ned i magen, og jeg har rigget meg til i sengen for å se på quartfinalene. Krysser fingre og tær for at det blir pallplassering for både kvinner og menn i dag. *hihi*
SONY DSC
For de av dere som lurer så er det deilig, kokt egg som gjemmer seg i lefsene i dag. Noe av det beste jeg kan få for tiden faktisk! Kjempegodt med litt smør, og pittelitt salt på ♥

Men nå starter det her! Vi blogges