Jeg er nok litt hengende etter her, men i det siste så har jeg fått greie på at kokosolje faktisk kan brukes til mer enn bare tilskudd i kaffen, til steking, baking osv. Jeg elsker kokosolje, og bruker det til alt, men nå skal jeg også begynne å bruke som hårkur også. I kveld skal jeg sette av god tid til litt «me time», for å gi håret mitt en skikkelig god behandling over natten. . . 
___________________________________________________________________________________________________________
Jeg har jo ikke prøvd dette enda, så jeg skal ikke love dere at det funker, men ut ifra hva jeg har lest så virker det veldig overbevisende i hvertfall! *haha* Her kommer litt fakta ♥ //dette innlegget inneholder adlinks//
SONY DSC
♥ Kokosoljens fettsyrer binder hårets proteiner, noe som bidrar til sterke røtter og færre hårstrå som brekker.
♥ Regelmessig bruk av kokosolje kan hjelpe deg å holde håret sterk og fuktig. Kokosoljen har evnen til å trenge inn i håret og pleie håret innenfra.
♥ Kokosolje er antibakteriell og har soppdrepende egenskaper, noe som vil beskytte hodebunnen mot flass og lus, som begge kan hindre hårvekst.
♥ Når du påfører oljen, kan du massere hodebunnen for å stimulere blodsirkulasjonen. Forbedret blodsirkulasjon til hodebunnen din, vil sikre at hårsekkene får den nødvendige mengden av essensielle næringsstoffer og oksygen. Dette vil gjøre din hårsekkene sunne og kan være med på å fremme hårvekst.
SONY DSC
Det er ikke noen hemlighet at jeg har forsøkt å spare til langt hår i maaange år nå, men det ender bare opp med at håret blir flisete og slitt, og at jeg må klippe av like mange cm som jeg har spart igjen…. Ikke kult. Men kokosolje er noe jeg alltid har i skapet, så nå har jeg jo virkelig ingen unnskylding lenger, og forhåpentligvis slipper jeg nå å kjøpe inn en haug av dyre oljer og kurer for å gi håret mitt den pleien den trenger. Håper det funker! Jeg har brukt mange forskjellige kokosoljer, men jeg faller som regel tilbake på disse fra cocosa. Min nåværende krukke får du kjøpt for 99 kr her //adlink// *den billigste jeg har funnet på nettet faktisk!*
___________________________________________________________________________________________________________
Hvis noen av dere er like ferske som meg, så har jeg funnet en video med ei jente som har «det-lengste-håret», og som bruker kokosolje som behandling. Her for du step by step av hvordan du skal bruke det, så ta en titt her