20140208-111907.jpgHei hei ♥ her ble det en tidlig start på lørdagen, etter en litt for sen avslutning på fredagen… Trøtt med andre ord, og de neste timene skal jeg stå på et folketomt senter så dette blir nok gøy! *hehe* Jeg regner med at de fleste sitter inne og ser på skirenn akkurat nå *noe jeg gjerne skulle fått med meg også…*. Men anbefaler alle å ta seg en tur ut i dag imellom all tv-tittingen. I Lillestrøm var det nemlig strålende og varmende sol i dag, så det var plutselig veldig deilig å vente på bussen i dag tidlig.
20140208-111920.jpg Det er ikke vår heeeelt enda, men når solen begynner å varme, da kommer jeg i vår-stemning… Jeg har forsøkt å få inn litt vår i leiligheten allerede, så jeg kjøpte inn litt fine tulipaner her om dagen! *koselig eller hva?* Er jo ikke så altfor lenge til vi går over til vårmånedene, så jeg syns det var på tide jeg. 20140208-111931.jpg Nå har jeg oppdatert spotifyen min og i skrivende stund spiller Oasis her på Oasis *hahaha*! Så nå skal jeg kose meg med litt nyinnkjøpt Pukka-te, og deilig, gammel godmusikk. Jeg smakte «harmonise» for første gang i går. Skikkelig god faktisk!

Ha en fin lørdag så lenge alle sammen ♥ vi blogges når jeg er hjemme igjen !