Jeg blir like overrasket over hvor støl det går an å bli, hver gang jeg er støl jeg! *haha* I går ble det en sen økt med Pernille, hvor vi virkelig fikk kjørt rumpe og lår, med utfall, markløft, hip thrust og tåhev. Jeg tok også en liten runde med geriljaintervaller med litt stigning etter styrken igjen *raskt og effektivt*, så nå er det jo et stort prosjekt, bare det å sette seg ned i sofaen, på do eller på stolen. Det beste er jo at det er like utfordrende å komme seg opp igjen også…Er litt godt også da! *haha*
___________________________________________________________________________________________________________
Nå har jeg vært hjemme i noen timer allerede, men på grunn av det jeg skrev over her har jeg bare blitt liggende, stiv som en stokk i sofaen og sett på kunstløp… Men, nå er jeg i gang igjen! Først ut på planen venter en lang tur med A og Cleo, med ryggsekk og hele pakka… I ryggsekken pakker jeg ned treningssko og ørepropper, så jeg bare kan hoppe av turen når vi er ved treningssenteret, *smart eller hva?* Det hadde vel egentlig vært best å avslutte med langturen, men av erfaring så vet jeg at det er lite folk på senteret på kvelden, og da liker jeg meg best, så da blir det sånn…
SONY DSCStyggeste fjeset denne torsdagen, men det var det beste jeg fikk ut av denne lille shooten… *huff* Men i dag blir det styrke på overkroppen, den kjedeligste treningsøkten jeg vet om, men det må til hvis jeg skal bli sterkere. Jeg har jo et mål om å meste pullups og dips om ikke så lenge, så her må man ikke utelukke noe. Akkurat nå klarer jeg bare (!!) én pullup og to dips uten hjelp, og dét er ikke bra nok!*haha* 

Nå er Cleo ivrig her, så vi får nesten komme oss avgårde. Ha en fin kveld alle sammen!