Hei hei alt bra med dere? Jeg fikk plutselig et par dager med opphold med bloggingen jeg, men sånn blir det når man har skole, jobb, trening osv osv, ved siden av bloggen. . . Døgnet har for få timer noen ganger. Det har heldigvis ikke skjedd så veldig mye spennende de siste dagene, bortsett fra en treningsøkt både på tirsdag og onsdag, sammen med A og Pernille, også spilte jeg vikinglotto i går, og hadde en så god følelse av at jeg kom til å vinne… Men, det gjorde jeg ikke gitt! Ikke 50 kr én gang. *håpløst*
SONY DSC er det derimot tid for jobb igjen, og i skrivende stund sitter jeg i sofaen her hjemme med Cleo, og manner meg opp for å komme meg ut av den *haha*, satt så godt her nå… Men jeg må både rekke å lage matpakke, gjøre klart neste innlegg til dere og ordne meg først, så jeg får nesten bare sette i gang. Ha en fin dag dere! ♥
___________________________________________________________________________________________________________
PS: Jeg har fått klarsignal om at konkurransen hvor du kan vinne en kaffemaskin fra Dolce Gusto kan fortsette frem til søndag, så det er fortsatt mulig å melde seg på altså