SONY DSCJeg skulle ønske jeg var en av dem som spratt opp av sengen hver mandag, og bare: YES! Det er mandag!!! Men jeg kommer nok aldri til å like mandager, til tross for at jeg blir minnet på at det er den fineste dagen i uken… Hver mandag…
Mandag er en mulighet til å starte på nytt, start uken så bra som mulig, våkn opp og elsk mandag osv osv… Jeg tror det faktisk er klin umulig for meg å noen gang glede meg til en mandag, uten at det er en ferie eller noe skikkelig gøy som skal skje denne mandagen. Mandag er like kjip som første arbeidsdag etter en lang og deilig ferie!
SONY DSC___________________________________________________________________________________________________________
Jaja, til tross for at det er mandag så har denne dagen gått fint altså. Det har sikkert snødd en halv meter med snø det siste døgnet, så i stede for å stå ute å irritere meg over bussene som alltid blir like overrasket når det snør her i Norge, ble det hjemmestudie i stede. Har faktisk vært ganske effektiv også, så nå har jeg fått tatt igjen det jeg gikk glipp av mens jeg var i New York, og resten av gjengen var i Hemsedal. *Flink* 
SONY DSCEr forresten veldig fornøyd med denne koppen fra Victorias Secret! Plutselig veldig gøy å drikke vann, noe som er veldig viktig når man skal være opplagt for studie *did you know that?*. Nå skal jeg gjøre siste rest med repetisjon, så blir det vel en treningsøkt litt senere. Har jo startet på nytt treningssenter, så da må jeg jo gi et godt inntrykk der… Skal jo ikke være støttemedlem!
SONY DSC
Ha en fantastisk mandag pepz!