SONY DSCEksp: This is brand new! Straight from the catwalk! Jeg: ooooh! Eksp: Right now it’s 40% off! Jeg: oooooooh! Eksp: It’s a very good handbag, of real calf-leather, and black and white is the big thing right now, and look at the quilted details!
Jeg: ooh oooh ooooh! I have to think about it!

Og jeg tenkte…. Det skal jeg love dere, for jeg tenkte ikke på noe annet de neste to timene! Jeg leste et godt tips i Costume her om dagen om at du skal la være å kjøpe noe mens du besøker butikken den første gangen. Angrer du etter du har gått ut, kan du gå tilbake å kjøpe det, for da er det et godt kjøp! Så jeg gikk tilbake for å si det sånn. 
___________________________________________________________________________________________________________
Så, jeg vet ikke helt om det var lurt eller ikke å bruke den siste dagen på Madison avenue eller ikke… Men hadde vi ikke gått der, så hadde jeg ikke hatt denne vesken! I LOVE IT ♥
SONY DSC

SONY DSCDenne er veldig stor, og har et stort og fint rom inni. Jeg er litt redd for vesken, med tanke på at den er hvit… og jeg er ikke så flink med hvite ting….Men så langt har det gått veldig fint. Passer på hvor jeg setter den og er helt tullete. Den har fått egen plass i baksetet i bilen til A. *haha* 
SONY DSC
SONY DSCSå, da ble det 2 vesker på turen vår, og jeg elsker denne her altså! Som jeg sa med den andre, så er det veldig mange som har den, men den er veldig praktisk! Denne her derimot, har ikke de samme praktiske løsningene, men jeg har ikke sett noen andre med den enda, så denne her er jeg veldig, VELDIG fornøyd med. (Syns det er gøy å ha noe som ikke alle andre har jeg). Jeg tror det faktisk var meningen at vi skulle finne denne, for jeg fikk ikke bare 40 %, for når jeg kom til kassen fikk jeg 10% avslag ekstra! *wohooo*. Så til alle dere som vil dra til New York… Dra i januar. Masse salg på a-l-t.