SONY DSCGod morgen (dag for dere)! ♥ Da var den siste dagen for oss i New York kommet, og jeg vil-ikke-hjem i det hele tatt! Jeg har faktisk en skikkelig vond klump i magen på grunn av dette… Men, vi er veldig heldige og glade for at vi har hatt muligheten til å reise hit, og fått vært her i så mange dager som vi har hatt. Flyet vårt går ikke før 9:30 pm i kveld, så vi får heldigvis en hel dag til her, men i dag holder vi oss til Madison avenue tenker jeg, så er vi i nærheten av hotellet. Det er strålende vær her i dag også, og jeg har allerede fått meg en liten dose med sol, da jeg løp opp til supermarkedet her nå nettop. Friskt og kaldt da, men det kan ikke sammenlignes med norsk vinter en gang… pysete amerikanere *hehe* .
SONY DSC
Nå har jeg akkurat fått i meg min siste dose med columbiansk kaffe og yoghurt fra supermarkedet oppi gata, og skal straks fortsette med pakkingen, sortere kvitteringer og fikse meg for dagen, før vi må ta farvell med Bentley hotel og bruke de neste timene ute i byen… Denne yoghurten var så god, og i tillegg var den sukkerfri og fylt opp med deilig granola og masse deilig frukt. Jeg satt med en helt forferdelig mageknip på flyet ned hit, så nå gjør jeg alt jeg kan for å slippe å ha det tilbake… derfor blir det kunn sunn og lett mat før avreise, kaffe og vann! *haha*
SONY DSC
Jeg fikk foresten litt sjokk da jeg våknet i dag, for i løpet av natten (her i NY) så har Caroline Maria anbefalt bloggen min, på bloggen sin, og jeg våknet da til en haug av nye følgere på bloglovin, og en eksplosjon av besøk på bloggen. *haha* Veldig koselig å våkne til dette, og det var veldig hyggelig å lese hva Caroline M hadde skrivd også. Tusen takk! ♥ 

God søndag alle sammen ♥