SONY DSCJeg sparte det beste innkjøpet til slutt jeg ♥ For jeg har nemlig kjøpt meg denne vesken, som jeg har hatt lyst på veldig lenge, og jeg er så fornøyd med den! Den er både stor, fin og har plass til alt jeg må ha i vesken min… Jeg føler de fleste har den i sort, jeg valgte derfor å ta den i brun i stede, for å ikke ha den samme som a-l-l-e sammen *hehe*
SONY DSCFine, fine Michael Kors jet set travel tote… Så enkel, klassisk og veldig praktisk! Nå har jeg plass til både macbooken og masse annet i vesken, noe som blir veldig deilig ♥ Det er som regel helt kaos i vesken min, i og med at alt pleier å ligge i et og samme rom, men sånn blir det ikke med denne heldigvis. Alt blir fordelt i forskjellige seksjoner og til og med nøkkelen min har fått en egen klype ned i vesken, så den ikke forsvinner. Jeg tror faktisk dette blir reisevesken i dag!
SONY DSCDen ble hakket billigere her i NY også, så jeg er veldig glad for at jeg kjøpte den her, og ikke i Norge! Materialistisk lykke dere ♥ Det er en fin ting…. I love it, i hvertfall, og jeg gleder meg til å bruke den mye fremover.
SONY DSC