Det er så trist at dette er den siste hele dagen vi har her altså! Jeg vil ikke hjem i det hele tatt, og tok meg selv i å faktisk sjekke ut jobb- og studietilbudet her i New York i dag tidlig *haha*. Men, vi blir nok boende i kalde og triste Norge en stund til altså.. men om vi vinner i lotto, da blir det townhouse i New York på A, Cleo og meg!
___________________________________________________________________________________________________________
I dag skal vi til Soho igjen, for å handle siste rest som vi var usikre på, eller som vi ikke fikk med oss for to dager siden. Jeg skal blant annet få med meg noen nye converse med platform, som jeg siklet på sist gang men som jeg selvfølgelig ikke tok med meg, siden vi skulle på converse sin flagship butikk.. Der var det et elendig utvalg for å si det sånn, så da ble det ingenting på meg.
SONY DSC
Jeg har ikke kjøpt så mye klær mens jeg har vært her, så nå har jeg jo nesten brukt alt av tøyet jeg har kjøpt allerede *haha*, og i dag ble det min fine, grå turtleneck og de nye nike skoene, som får vist seg frem i byen. Folk kan si hva dem vil om høyhalsede gensere altså, men jeg syns det er s-å deilig å ha på seg! Neeeei, jeg satser på at dette blir en kjempefin dag, for New York skal nytes til det fulle i dag for å si det sånn ♥.
SONY DSCNå skal vi forsøke å finne oss noe litt lettere enn pannekaker til frokost i Soho, så blir vel huden min litt happy igjen også *kvisehelvette*…. Ønsker dere en fin lørdag alle sammen!