Hei hei, og god morgen til dere!  Vi ligger å sover akkurat nå, men jeg rakk å skrive en liten update til dere før vi tok kvelden. I dag (i går) brukte vi dagen på å gå i Central park, handle litt mer og gå kjempelangt nedover fra 5th avenue mot Soho. Vi orket ikke gå helt ned, men vi var vel på street 15 eller noe når vi ga oss, og vi startet på street 62, så det ble et stykke, til tross for at vi stoppet innom noen butikker underveis.  
cosmo2
Slitne i beina, og slitne av masse lyder og støy etter en lang dag i byen, valgte vi å oppholde oss på hotellet resten av kvelden. Vi kjøpte derfor inn pizza fra en av spisestedene ved hotellet, og masse godis, brus, diet snaple og litt frukt fra supermarkedet her. Kjempedeilig å bare ta det helt med ro en kveld, for tre dager med full fart i NY, det tar på. Men, vi er jo ikke heeelt pansjonister så vi tok oss en tur i baren på hotellet også…
cosmo1*Så fornøyd da!* Alle som har fulgt med på Sex and the city, vet jo at man m-å bestille en Cosmopolitan når man er her. Det gjorde ihvertfall jeg, og den var kjempegod  Litt sterk, men mmmm veldig god… Det holdt med én for å si det sånn! Resten av kvelden har vi rett og slett bare ligget i hotellsengen og spist oss fete på cookies og pizza, mens vi har sett på filmer, the real housevives of beverly hills osv. Koselig det også! 
___________________________________________________________________________________________________________

I morgen (i dag) skal vi benytte tiden godt da, og få så mye ut av dagen som mulig siden det er den siste, hele dagen vi er her. Vi reiser ikke før søndag kveld, men man må jo beregne litt tid på taxi, flyplass osv… Vi hadde egentlig planer om å ta en tur på Rockefeller center, men nå som vi er her er vi faktisk litt i tvil *haha*… men vi får se! Nå skal vi planlegge morgendagen før vi tar kvelden, så får dere nok en ny update i morgen.

God helg alle sammen! ♥