Hei hei igjen!♥  I går startet vi som sagt dagen i Central Park… det vil si: etter hver vår porsjon med amerikanske-pannekaker og en skinny vanilla latte til meg. Været var helt fantastisk her i går, med skyfri himmel og strålende sol, som varmet ordentlig godt. Perfekt dag for å gå i parken med andre ord, og det var så fint der! Jeg skulle gjerne hatt litt grønnere gress om mer blader på trerne når vi var her, men jeg må jo si at det var veldig pent her uansett. 

cp8Ganske spesielt å komme rett inn til en så stor og fin park, når du for det meste er omringet av enorme skyskrapere, støy og store folkemengder. Her var alt stille, rolig og veldig behagelig… det eneste som lagde litt støy var selene som plasket rundt i dammen sin i dyrehagen, hestene som dro vogner rundt i parken og joggerne som suste forbi oss hele tiden. Jeg har egentlig en liten drøm å jogge i central park, så vi får se hva som skjer i dag… jeg gjør det ikke alene, så jeg må forsøke å få med meg A. I værste fall så har jeg i hvertfall fått meg en gåtur der! 
cp9
cp6Det krydde av ekorn der da, og de var så søte! Ikke redde for oss i det hele tatt, så jeg var på nippet til å ta denne opp for å kose med den. Funket veldig fint inne i hodet mitt, men det spørs om den hadde likt det like mye som meg… dessuten så er vel ikke disse helt fri for bakterier heller, så det var nok like greit at jeg droppet det. *hehe* 
cp5
cp4
cp7Utrolig fin start på dagen, og jeg er så glad for at vi tok oss tid til dette, for det ble en veldig koselig tur, og en smule romantisk også *hihi*.  Jeg sa til A at jeg har aldri sett en film med en scene i Central park som ikke har en happy ending, så det var ganske koselig å gå her sammen med kjæresten sin altså. Anbefales på det sterkeste, selvom det e-g-e-n-t-l-i-g bare er en vanlig tur, i en nesten helt vanlig park. 
cp10Fine, fine parken, som jeg har veldig lyst til å oppleve flere ganger!