Jeg er fortsatt ikke lommekjent i New York, men Soho var et veldig behagelig sted å shoppe på. Mye mindre folk, mange fine butikker, Bloomingdales og masse fine spisesteder. Likte meg veldig godt der, og som dere ser, fant jeg også en del i dag også, og i Soho hadde dem heldigvis litt større utvalg på bikinier hos VS også, så da fikk jeg med meg enda et sett og litt mer undertøy. *hurra!* 
SONY DSC
___________________________________________________________________________________________________________
SONY DSCDenne jakken hadde jeg utrolig flaks med, for den så jeg på Zara den første dagen vår her, men den kostet over 180 dollar, så da droppet jeg det. Da vi var i Soho derimot var det totalt kaos på Zara pga et enormt salg, og jeg fikk jakken for 39 dollar. *Lucky me*. Skoene fant jeg på Aldo… på salg 
SONY DSCDisse mokkasinene fra Ugg har jeg hatt lyst på kjempelenge, så jeg ble kjempeglad da jeg fant dem på Bloomingdales. De er så gode å ha på seg!
SONY DSCJeg har også fått en liten greie for turtleneck-gensere i det siste, og på Zara fikk jeg med meg to… én i grå og en i hvit. Den sorte saken på bildet her, faktisk en kjempefin kjole, som jeg skal bruke masse i sommer. Åpen rygg, løs og behagelig og akkurat passe kort/lang.
___________________________________________________________________________________________________________
Jeg er så glad nå, og gleder meg nesten til å komme hjem så jeg får hengt opp alt i skapet mitt! Jeg forsøkte for sikkerhetsskyld å veie kofferten med alt oppi nå nettop, og jeg har heldigvis noen kilo igjen før jeg har nådd maksvekten. Så, dét å pakke ned veldig lite når man skal til New York, det var veldig fornuftig! *hehe*

Ønsker dere alle en kjempefin fredag! Update om hockeykampen kommer om noen timer :-) *hihi*