Seriøst… hockeykamp i Madison Square Garden var så kult! Både A og jeg satt som to tente lys under hele kampen, og det ble til og med seier til NY Rangers takket være Mats Zuccarello *nordmann*, så dette var absolutt en fin opplevelse. Kjempestemning, masse underholdning og action! 
SONY DSCJeg har fått en greie for å kjøpe capser på hockeykampene som er litt kule å dra på, så jeg måtte selvfølgelig ha med meg en herfra også… og en hånd! *photoshooot er gøy*
SONY DSC

msg
msg2
Stadioen var kjempestor, og det var deilige og myke stoler over det hele, noe Norge også kunne ha startet med syns jeg, i stede for å fylle tribunene med kalde, harde plastikkseter. Det gikk også mange servitører rundt der hele tiden, så man slapp å gå glipp av kampen hvis man ble tørst eller sulten. Vi benyttet oss ikke av dette, men allikevel… Norge, se og lær! *hehe*
msg3
Rangers største fan fra nå av... *haha* 
msg5
Kjempestas å ha vært her på kamp altså, og vi koste oss veldig begge to. Det var den store snakkisen resten av kvelden for å si det sånn.