Shoppingdag nummer to er over, og jeg tuller ikke… jeg har aldri hatt så mange poser med meg hjem noen gang! *haha* Men nå må det roe seg litt ned altså, for det er ikke mer enn tre dager, så er det normal hverdag igjen… Men, ekstremt fornøyd med dagen i dag også, og om noen få timer skal vi ta taxi bort til Madison Square Garden for å se på hockeykampen vi har gledet oss så mye til… 
___________________________________________________________________________________________________________
Jeg sa jeg skulle være flink til å ta bilder på turen, og jeg kommer nok til å lage et stort innlegg om hele greien når vi har kommet oss hjem, men her har dere noen snapshot fra de to første dagene i hvertfall. 
NY1: Sliten etter en lang dag (natt) på fly. 2: Vårt første møte med Times Square. 3:Utsikten fra hotellrommet *haha* Queensboro Bridge. 4 og 5: Morgen-te på amerikansk diner. 6: Første dose med amerikanske pannekaker. 7: Ekte amerikansk diner. 8: VS-show. 9: Turisten utenfor apple. 10: Trangt i taxien på veg hjem fra Soho. 11: PINK. 12: NY city… rett utenfor der Carrie og Bigg *egentlig* skulle gifte seg. 13: Dose 2 med amerikanske pannekaker. 14: Sjarmerende Soho. 15: Begynner å bli litt poser. 16: Risotto til lunsj på Felix i Soho.
___________________________________________________________________________________________________________
Fin tur så langt som dere ser, og jeg får spist meg lykkelig på pannekaker *haha*. Jeg må også fortelle noe veldig morsomt som skjedde i dag da vi var inne på Onassis i dag for å handle en jakke til A. Ekspeditøren prater selvfølgelig med oss, og hjelper til, så spør hun oss: Where are you from? og vi bare: Norway… og hun bare: Åååh, jeg kan prate norsk! *haha* Vi fikk helt sjokk vi, for det var jo ikke forventet for å si det sånn, og hun ble veldig overrasket hun også, for vi var vist de første nordmennene som hadde vært inne i butikken den tiden hun hadde jobbet der. Morroooo! 

Men nå skal vi slappe av litt før kampen, så vi blogges i morgen, mens jeg sover søtt *hihi* Shopping-innlegg part 2 kommer i morgen tidlig. ♡