God kveld hos dere, og god ettermiddag hos oss!  *hihi* Nå har vi akkurat kommet oss hjem fra tidenes shopping-runde. Altså, dét å kjøre inn til New York i går kveld var én ting… Å se det du har sett i så mange filmer og bilder, i virkeligheten… helt utrolig. Men det å gå i det, det var helt fantastisk! Jeg har gått rundt med nesa i sky i hele dag, for alle bygningene her er jo så sinnsykt store! Vi har altså gått fra hotellet og opp til 5th avenue i dag, ned Times Square og opp igjen i dag, så beina er veldig slitne her dem ligger nå, men ahhhh, det var så verdt det!
SONY DSC___________________________________________________________________________________________________________
Veldig fornøyd jente her nå altså, og jeg er s-å fornøyd med innkjøpene jeg har hatt i dag… Masse fornuftig, noe ufornuftig, men jeg får absolutt bruk for alt. Jeg har også fått vært innom mange av de butikkene jeg hadde et ønske om å besøke… Her er litt av fangsten i New York så langt:
SONY DSC
Nytt treningstøy fra Nike… og det er så godt å ha på seg! Blir nok et par sko ila uken også, men klarte ikke å bestemme meg i dag. *haha* 
SONY DSC
SONY DSC
Topp fra Zara og masse «digg» fra Rickys. Essie neglelakk til halvparten av prisen i Norge, det samme med punktvipper, vippelim, hår-olje og lysene til Voluspa. 
SONY DSC
Disse brillene har jeg ønsket meg l-e-n-g-e, så da jeg fant dem på Gardermoen i går kveld ble de med meg med det samme. Gleder meg til å bruke dem til sommeren! 
SONY DSCVi var også innom flagship-butikken til Victorias Secret, men dette skal få et eget innlegg siden jeg syns det var så mye fint *haha*. Gikk helt bananas der inne, men det er kanskje ikke så rart når det var mitt aller-første-besøk…
SONY DSCEllers så har vi hatt det fineste været her i dag, med strålende sol og blå himmel! Det ble nesten litt varmt her en liten stund, men dunjakkene var gode å ha når vinden tok tak. Jeg har tatt masse bilder mens vi har gått rundt i dag, så dere får en liten tour her i morgen tenker jeg…  
skal vi slappe av litt på rommet før vi beveger oss ut (eller opp) for å spise middag… Ser ut som vi blir på hotellrestauranten i kveld, for da slipper vi å gå så lant. *haha*
___________________________________________________________________________________________________________
Nå har jeg bare et spørsmål til dere som har vært i NY tidligere… Jeg har hørt om en «hundebutikk» som er spredt på forskjellige steder i byen her, som selger halsbånd, klær osv til hunder. Hva heter den?