God morgen alle sammen  Planen var egentlig å sove så lenge som mulig i dag, men sånn ble det ikke allikevel! Jeg lot Cleo sove sammen med oss i sengen i natt, siden vi skal reise bort… Men da skulle hun selvfølgelig våkne mye tidligere enn vanlig, og med de sommerfuglene jeg har i magen nå, er det ikke håp for at jeg sovner igjen heller. Det går helt fint da, for nå fikk jeg jo plutselig veldig god tid til å kose meg før jeg må ut å fikse noen de siste småtingene. 
___________________________________________________________________________________________________________
SONY DSC
Kaffen er i hvertfall godt plassert foran meg nå, og etter en del oppdateringer inne på Norwegian, ser det ut som at alt er i orden med flyet også… Det er i hvertfall i rute, så da kan jeg slappe av litt mer!  Nå skal jeg bare slappe av noen timer, før jeg må en tur inn til skolen for å kjøpe noen pensumbøker, som jeg tenkte jeg kunne lese på flyet. Vi skal jo tross alt sitte der i åtte timer…

Nei, god tirsdag alle sammen!  Jeg håper det er internett på flyet, sånn at jeg kan oppdatere dere underveis! *hihi*