Hei hei  Da begynner det å nærme seg avreise *æææ*, og jeg er så klar som jeg får blitt. Passet er pakket, vi har en plastmappe full av viktige reisedokumenter, og alt av det viktigste til reisen er godt plassert i bagasjen. Med mindre det er internett på flyet så blir vel mitt neste blogginnlegg lagt ut fra New York… Tenk på det! Jeg har selvfølgelig tatt med meg kamera, ladere og alt som trengs for at jeg skal kunne oppdatere dere underveis fra den fantastiske byen.
___________________________________________________________________________________________________________
SONY DSCNår det kommer til reiseantrekket, er jeg fryktelig laid back i dag…Jeg liker vanligvis å se litt «ordentlig» ut når jeg skal ut å reise, men det var rett og slett uaktuelt å ha på noe annet enn en behagelig kosebukse på denne flyturen altså. Åtte timer på fly i en trang jeans… neitakk! *haha* Så i dag ble det kosebukse fra Abercrombie and fitch og verdens deiligste turtleneck genser fra Oasis. Jeg har også pakket med meg noen sokke-tøfler, så her blir det ingen problemer med komforten i hvertfall!  

Takk for alle «god tur» ønskninger… Vi blogges i New York! ♡