Hei hei ♥ Litt sen oppdatering i dag, men etter jobb har jeg vært opptatt med å vaske siste rest av tøy, slappet av og planlagt hva jeg skal ha på meg på reisen, hva som skal med i kofferten og i håndbagasjen. Dette var jo virkelig en utfordring, for jeg har jo tenkt til å handle en del der borte, men jeg må jo ha med meg et par skift, eller hva? *haha* Jeg liker i hvertfall å skrive en liste hver gang jeg skal ut på litt lengre reiser enn til Sverige, så det har jeg gjort i kveld. Men jeg er like redd for å ta med for lite som å ta med for mye. . . _________________________________________________________________________________________________________ SONY DSCFor å være helt sikker på at jeg skal slippe å vandre rundt i New York i en joggebukse, så pakker jeg meg ét shoppingantrekk i hvertfall, så krysser jeg fingrene for at jeg finner meg mange nye antrekk allerede første dagen. Syns det høres ut som en bra plan!Har hørt av fler som har vært i USA at de kun skal ha med undertøy og toalettsaker nestegang de reiser dit, fordi de alltid finner så mye der og ender opp med overvekt på hjemreisen… Jeg vil ikke risikere å ta med meg for mye tøy ned dit heller, så to gensere, en jeans og et par god joggesko må da være nok til å overleve den første dagen i NY?
SONY DSCNeiii, herreminhatt, dere aner ikke hvor fryktelig reisefeber jeg har akkurat nå! Jeg er så redd for å glemme noe viktig, for at det skal skje noe med flyet, eller at jeg på en eller annen måte klarer å surre bort lommeboken. Alt kan liksom gå galt i hodet mitt nå, samtidig som at jeg gruer meg til å reise fra Cleo i så mange dager. Jeg vet at alt kommer til å gå fint, og Cleo kommer til å kose seg glugg ihjel hos Pappa og Kjersti, men allikevel. Etter å ha sagt hade, fått «gooooood tur» og «pass på hverandre» x-antall ganger i dag, blir det plutselig veldig nærme avreise. Jeg ER faktisk godt på vei til New York om 24 timer!!!

Nå må jeg pakke ferdig, brette det siste tøyet fra vaskemaskinen før jeg roer ned og avslutter kvelden med…..Mad Men  Stalkeren i meg fant foresten ut at «Don Draper» har to hjem, og et av dem er i New York på Upper West Side *vi er på East*… Krysser fingre og tær for at han er i byen samtidig som oss, og at jeg får et lite glimt! Det hadde vært gøy det!