SONY DSCGod morgen alle sammen! Her er vi godt i gang med dagen allerede, og Cleo og jeg driver og trener litt før jeg går i gang med husarbeidet. *hihi* Jeg pleier vanligvis å kjøpe inn godbiter med naturlige ingredienser og alt det der hos dyrlegen, men jeg måtte kjøpe disse godbitene når jeg så dem i butikken tidligere i uken.
SONY DSCJeg regner med at jeg ikke er den eneste som så på Scoobydoo da jeg var liten… men dere husker vel Scooby-snacks?Haha, jeg syns de var så morsome, så de måtte vi selvfølgelig teste ut! De falt i hvertfall i smak hos Cleo, og det er jo det viktigste…

Nåå er det bare å sette i gang for min del, hvis jeg skal bli ferdig til i ettermiddag. Vi skal nemlig gå kveldstur med en venninne av meg og hunden hennes, men jeg skal både rekke å vaske, rydde og kaste/sortere/gi bort tøy, så jeg har mildt sagt en del å gjøre de neste timene. . .

Ha en fin søndag alle sammen!