L♥rdag! Den beste måten å starte lørdagen på for meg, er å lufte Cleo, lage en stor kopp med Zoega-kaffe fra Dolce Gusto, sette på favorittmusikken, og lese igjennom innleggene til mine favorittbloggere på bloglovin i fred og ro… og denne starten har jeg fått i dag. 
_________________________________________________________________________________________________________
Presterte å lage denne nydelige kolasjen nå nettop, da jeg ikke orker å stelle meg foran kameraet, pose i den standard blogger-stilen og trykke på selvutløseren…
face
Denne morgenen er jeg veldig fornøyd med faktisk, selvom jeg har brukt typ 4 timer på dette stuslige innlegget allerede. Etter å ha våknet ordentlig etter kaffen, kjørte jeg på og tok litt kettlebelløvelser igjen. Nå er jeg ikke støl lenger, men jeg blir søren meg like sliten hver gang. Måtte legge meg på sofaen når jeg var ferdig! *haha* Så, jeg vil ikke si at kettlebelltrening går under en behagelig start på dagen, men det er veldig deilig nå som jeg er ferdig.  Fin morgen med andre ord! Nå har jeg dusjet, sminket meg litt mer enn vanlig, og er klar for å gripe dagen. I dag skjer det ikke så mye mer spennende enn at det er lørdag, lønningshelg og jobb for meg på Oasis. Det har vært ganske dødt på senteret denne uken, men jeg håper virkelig at det blir litt folk i dag. Det er-så-kjedelig å jobbe lørdag når det er lite folk…  

Kom gjerne innom du også! 
_________________________________________________________________________________________________________
Meeeeeeen, min kjære bestemor fyller 70 år i dag, og har endelig blitt god på nettbrett, så nå må jeg nesten gratulere henne på bloggen: Hei Bestemor! Gratulerer så mye med 70 års dagen! Maken til sprek og flott bestemor kan mange lete lenge etter, for du er virkelig helt rå. Håper du får en kjempefin dag! I ♥ YOU
_________________________________________________________________________________________________________
Ønsker alle en kjempefin lørdag! Vi blogges senere