Hei alle sammen! ♥ Denne dagen har vært så lang…men allikevel veldig fin. Jeg våknet, trøtt som en strømpe i dag, etter litt for mange episoder av Mad Men etter leggetid, og deretter fantasering om at «Don Draper», Ben Afleck, Josh Duhamel fikk plassene ved siden av A og meg på hockeykampen i NY på torsdag… *omg…* som førte videre til et godt vennskap igjennom felles hockeyinteresser *jeg vet hva puck og icing er for noe* og en invitasjon med kjekkasene til et kjempekult arrangement i NY etterpå. . . Det er lov å drømme  men helst mens du sover… 
_________________________________________________________________________________________________________
kos2Resten av dagen har jeg vært en robot på jobben og gjort om hele butikken alene, og deretter dro jeg rett i bursdagen til Pernille, som fyllte 15 år i går. Butikken ble fin, og bursdagen var kjempekoselig, men nå er jeg helt kaputt! Cleo også som der ser…
trøtt
Nå skal jeg derfor gjøre… ingenting! Kun kose meg i joggisen, lage meg en kopp kakao og bare nyyyte fredagskvelden i sengen, med Cleo og Mad Men på tv’en.  Nattiii ♥