Det er en ting jeg skammer meg litt over, og det er at stakkars Cleo, kun har fått et innlegg på bloggen min! Jeg har postet både bilder og videoer av henne på instagram da, så det finner dere på @aninekristin. Men det er noen av dere som har etterlyst litt oppdateringer på valpefronten her også *haha*, og det syns jeg er på tide nå. I skrivende stund ligger hun oppå beina mine og gnager på et lite bein, som hun fikk av A for noen dager siden…. Nei vent, nå klatrer hun opp i vinduskarmen… Nå skal hun under pleddet, og nå hentet hun beinet sitt igjen, og ligger sånn halveis oppå tastaturet.
___________________________________________________________________________________SONY DSCSå, som dere skjønner så er det en liten durasellkanin i denne lille kroppen, som har vanskeligheter med å finne plassen sin når hun er våken og opplagt. Det skal helst skje noe hele tiden, men jeg føler vi er ganske flinke til å aktivisere henne. Jeg pleier for eksempel å legge ut godbiter rundt omkring i leiligheten mens hun ikke følger med, så hun må gå ut på godbit-jakt for å finne resten. Vi har lært henne både sitt, «legge seg», bamse og danse *haha* nå, og hun forstår også hva «NEI!!!» betyr, så jeg er ganske stolt mamma altså. Eneste som fortsatt er et problem er rensligheten, for hun v-e-t at hun skal ut, for hun setter seg foran døren og piper som regel, men allikevel finner vi plutselig en liten dam et sted… og noen ganger en klump også.
SONY DSC
Må foresten fortelle noe som er litt latterlig, som skjedde her om dagen: Cleo skal alltid bli med inn på badet av en eller annen grunn, og her om dagen så måtte jeg selvfølgelig på do da…… Jeg setter meg ned og gjør mitt, snur meg og ser på Cleo… Hun setter seg i den kjente stillingen, ved siden av meg som sitter på do, og bæsjer! *haha* Jeg prøvde å kjefte akkurat da,men det var litt vanskelig altså. Smart hund da som skjønner hva doen er til!
SONY DSC
Ellers så er den teorien om at Jack Russel Terriere ikke er noen sofahund noe svada, for hun her skal helst ligge i sofaen eller sengen hele tiden. Enten under pleddet, dyna, i armkroken, sitte på sofakanten eller ligge og kose intill deg når du skal sove. Jeg er kjempefornøyd med henne i hvertfall, og koser meg glugg-ihjel hver gang jeg kommer hjem og blir møtt av den glade lille kroppen. Hun er ekstremt-mammadalt og følger etter meg overalt når jeg er i nærheten, noe som kan være litt slitsomt innimellom, men samtidig er det veldig koselig også da.
SONY DSC
Cleo er verdens beste, og har veldig mye personlighet, noe som vi syns er veldig viktig. Alle hunder har nok det, men jeg får liksom en følelse av at noen små-hunder er en liten kropp med to tomme øyne. Vanskelig å forklare, men for å si det sånn,  jeg føler noen hunder er litt s-m-a-r-t-e-r-e enn andre *ikke hat meg*, og Cleo er kjempesmart og har en veldig sterk personlighet. Nesten så man skjønner hva hun tenker… Jeg har foresten fått høre flere ganger at hun ser så stor ut på bilder i forhold til hva hun er i virkeligheten. Hun er egentlig veldig liten og kjempesøt!
SONY DSC
Nå skal jeg bli flinkere til å legge ut litt bilder av henne fremover, for hun er jo en del av hverdagen min hun også, og da er det jo klart at hun må bli med på bloggen! Må foresten fortelle at nå har hun endelig lagt seg til rette inn under genseren min, og sover som en stein. Søtt!