Hei alle sammen  Denne dagen har vært et lite helvette for å si det mildt *haha*. Er ikke helt krise da, men etter å ha hatt et treningsopphold på 3 måneder er det en selvfølge at man blir støl etter første treningsøkt. Nå hadde jeg min andre i dag tidlig, og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg nesten ikke klarer å gå! Det gjør så vondt, og det er et stort prosjekt å komme seg opp og ned av både sofaen, stolen og doen. I tillegg til at jeg har gått rundt som en and med forstoppelse på jobb i dag, så ble det selvfølgelig litt problemer der også, så jeg fikk ingen pause i dag. 8 timer på de-stive-beina, det er ikke deilig altså… Men takketvære en snill bonuspappa som tilfeldigvis var på senteret i dag, fikk jeg litt mer enn de to bananene jeg hadde kjøpt inn som snaks, til mat i dag. Det reddet dagen for å si det sånn…
___________________________________________________________________________________
tøffelNå er jeg heldigvis godt plassert ned i tøflene, skal sette meg tilrette i sofaen, og der blir jeg *fordi jeg ikke klarer å komme meg opp* resten av kvelden. A har vært snill å lagd middag i dag, og nå er han jammen meg i gang med å lage kakao til meg også! Snakk om å være heldig tjej i kveld ♥ Fin avslutning på dagen i hvertfall, og med litt planlegging av New York-turen også, blir jo dette helt fantastisk.
shoppAltså… jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til tirsdag! Jeg tenker kun på New York nå, og i kveld har jeg brukt mye tid på å finne de butikkene jeg absolutt må innom, slik at jeg har det helt klart for meg når jeg er der. *haha* Jeg må innom Victorias Secret, vi har faktisk to butikker like ved hotellet vårt *hyyyl*. Forever 21 selvfølgelig, Rickys nyc, Henri Bendel, Niketown og Converse sin flagskipbutikk. Jeg tittet litt på nettsidene til de forskjellige butikkene i sta, og herregud for noen priser. Det er egentlig helt latterlig hvor dyrt det er i Norge! Dere vet duftlysene fra Voluspa? Disse koster relativt mye*mtp at det er et lys…*her i Norge.Vet dere hvor mye det kostet på Rickys!50 NOK!!!Hvor sykt er ikke det? Er jeg smart, så kjøper jeg litt bursdags- og julegaver på denne turen også, så slipper jeg å være lut fattig neste desember. Nei, nå gleder jeg meg altså!

Nå kommer kakaoen her, så nå får jeg være litt sosial og se på vår nye favorittsere, Mad Men med han snillingen ved siden av meg. Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!

Btw: Kom gjerne med noen forslag til andre butikker hvis dere vet om noen rundt 5th avenue, Times square og Upper east side.