God morgen alle sammen ♡ I dag startet jeg dagen litt tidligere enn vanlig, for å rekke en liten treningsøkt før jobb. Et av nyttårsforsettene mine var jo å fortsette med den gode treningsrutinen jeg hadde i 2012-13, men i og med at jeg ikke er medlem på noe senter akkurat nå blir det hjemmetrening i stede. Jeg har ikke vært så veldig glad i hjemmetrening tidligere, siden jeg føler jeg ikke gir alt *er liksom kos som er i fokus når jeg er hjemme*, men nå har jeg funnet en fin løsning, og jeg klarer virkelig å gi alt…selvom sofaen kun er et par meter unna meg. 
___________________________________________________________________________________
SONY DSCPå mandag kjøpte jeg meg en veldig smart kettlebell som man kan tilsette og ta av vekter på. Veldig smart og økonomisk, med tanke på at du vanligvis må kjøpe én og én kettlebell med en viss kilo. Jeg hadde min første hjemmetrening i går, og fy så sliten jeg ble! Nå har jeg ikke trent på en stund, men kettlebelltrening er virkelig tungt og slitsomt hvis man gir alt. Fitnessbloggen har skrivd et innlegg tidligere om trening med kettlebell her, hvis dere ønsker å vite mer om dette.
SONY DSCI går tok jeg kettlebell-swing og goblet squat, som er noen av de «standard» kettlebelløvelsene om man kan si det sånn. Men fordelen med denne kanonkulen er at du får jo brukt den til så mye! Jeg fikk brukt den til både hip thrust og quadruped hip extension også. I tillegg så får man jo brukt den til mange skulder, triceps og bicepsøvelser også… Med tanke på at «standard» øvelsene er effektivt for korsryggen, rumpe og bakside lår, så kan man jo si at man får trent hele kroppen med dette her, i tillegg til at du får trent opp kondisjonen en god del også. Helt fantastisk for ei som må trene, men som ikke kan bestemme seg for et treningssenter!
SONY DSC
Som jeg startet dette innlegget med, så sto jeg jo opp tidligere i dag for å rekke en økt, og ja jeg ble like sliten i dag. I dag ble det igjen kettlebell-swing og goblet squat *syns det er så morsomt*, men i dag tok jeg også en del skulderøvelser, med hjelp av kettlebellen min, og de løse vektene. Jeg er seriøst helt latterlig svak i overkroppen nå, så i skrivende stund er jeg helt gele…. Det er vanskelig å skrive på tastaturet *haha*
SONY DSC
Jeg er så glad for at jeg har funnet denne løsningen nå, og hvis dette gir meg de resultatene jeg er ute etter ser jeg faktisk ingen grunn til å bruke flere hundrelapper i måneden på et treningssenter, i hvertfall ikke med det første… Dette ble et langt, men innholdsrikt innlegg til dere så tidlig, men jeg håper dere likte det! Jeg vet det er fler av dere som er ute etter løsninger til hjemmetrening, så dette er noe jeg anbefaler på det sterkeste altså. 

Ha en fin dag alle sammen!