SONY DSCJeg elsker nyttårsforsetter, og jeg deler gjerne, mine med dere! Etter noen år som blogger ser jeg at det er mye av det samme som går igjen, men jeg kan faktisk innrømme at jeg har vært veldig flink til å fullføre en del av dem, og det blir derfor ikke store forandringer år for år. Jeg har blant annet blitt veldig flink til å planlegge dagene mine, i form av at jeg skriver opp alt i almanakken min til en hver tid, noe jeg har gjort i nesten to år nå! Jeg har også vært flink til å trene og spise «riktig» i en lenger tid nå, hvis vi ser bort ifra de tre siste månedene i 2013… noe som har gitt meg både vekttap og bedre kunnskap rundt trening, kost og min egen kropp.  Sist, så har jeg også funnet meg et studie jeg trives med og jeg har så langt gjort det ganske så bra også, om jeg kan si det sånn *haha*Årets nyttårsforsetter er ikke mange men jeg har selvfølgelig et par!
___________________________________________________________________________________

tsjFørst og fremst skal jeg fortsette med den treningen jeg har blitt så glad i siden 2012, men for å få til dette må jeg lage en rutine som passer hverdagen min, slik at det ikke blir et stress, et ork eller en byrde, slik det ble for meg i oktober. Jeg har også et mål om å gå minst 3 lange turer med Cleo i uken, så kan vi gjøre hverandre klare til en sprek sommer med masse jogging i solsteiken. *Gleder meg!*
nytights1

tsjMitt andre forsett går ut på at jeg må finne ut hvordan jeg vil at jobbsituasjonen min skal være fremover. Jeg har nå jobbet siden jeg var 14 år, men som høyskolestudent kjenner jeg at jeg ikke kan ta på meg så mange vakter som jeg for eksempel tok på meg da jeg ikke studerte. Det siste halvåret har jeg jobbet altfor mye *utrolig, men sant*, noe som både har gått utover skolearbeidet, treningen og gnisten min. Jeg elsker å tjene egne penger, være selvstendig og alt det der, men er man student, kommer skolen i første rekke uten tvil…Skjerpings! Så får jeg heller leve på luft og suppe i tøffe perioder… *vil ikke!*
kontoret

tsjMitt siste forsett er å bli flinkere til å spare, og ikke gjøre så mange bomkjøp hele tiden. Droppe spontankjøp av klær blant annet, og ikke kjøpe så mye «dritt»! Jeg har desverre ikke mulighet til å spare enorme summer i måneden, og ser vel heller ikke poenget med å spare BSU blant annet når jeg ikke har mulighet til å runde 20-30.000 i året på den kontoen uansett. Sparer selvfølgelig litt til dette allerede, men jeg ønsker vel heller å ha en buffer til litt tøffere tider, eller til for eksempel reiser og slikt. Jeg er i New York om 10 dager faktisk, og dette hadde ikke vært aktuelt om jeg ikke hadde vært litt smart med pengene det siste halvåret. Sparing, bolig og billån kan vente til jeg er ferdig utdannet, har en fast jobb og har mulighet til å spare opp en kapital. Morsom-sparing på DnB er foresten genialt for de av dere som har tilgang til det! Jeg trekker kun 10kr hver gang jeg bruker bankkortet, men utrolig nok har jeg på et halvt års tid klart å spare opp noen tusen allerede! *sier kanskje litt om kortbruken…..* Så det er absolutt en fin måte å spare på, hvis man er i samme båt som meg… Så setter man heller inn litt ekstra på sparekontoen når man har mulighet til det.
vs
Disse nyttårsforsettene var vel ikke så ille eller hva? De er i hvertfall mulig å gjennomføre, og jeg gleder meg til å sette igang på mandag! *alltid mandag vet dere, haha*