SONY DSCHei hei ♡ Håper alle har hatt en fantastisk jul og julefeiring! Jeg har vært syk siden lille julaften, men det har blitt overdose av kos, godteri, julemat og julegaver allikevel, så julen har vært veldig fin i år, men nå skal det bli godt å komme tilbake til normale rutiner igjen. Julen er den beste tiden i året *for meg* men nå er jeg veldig klar for 2014! Jeg fikk godteri og julemat opp i halsen i går kveld, etter å ha dyttet i meg enda en marsipan-gris og den tusende koppen med kakao… så i dag er det rensing på høyt nivå, med detox-te og havregrynspannekaker til frokost, også skal jeg snart ta meg en lang powerwalk med Cleo som er veldig rastløs i dag… Skal bli deilig!

Det er lov å kose seg i julen, men i år har det gått over stokk og stein i kroppen min, og metthetsfølelsen har nesten ikke vært tilstede *haha*. Jeg er og blir en godtemoms, men nå er det nok…Håper dere nyter fridagene, og de siste dagene som er igjen av 2013! Ha en fin dag alle sammen ♡