Sponsede produkter // adlinks
————————————————————————————————————————————————
Denne høsten har ikke treningen vært noe å skryte av for å si det sånn. Jeg er ikke for unnskyldninger, men min var og er at jeg ville lære meg «systemet» på skolen dette halvåret. Komme ordentlig inn i rutiner, kravene som kreves av oss i tekstene og fagene generelt. Det er ikke bare bare å starte på skole igjen 2 år etter videregående skal jeg si dere! *hehe* Jeg valgte derfor å kun fokusere på skole og jobb fra oktober av, noe jeg absolutt ikke angrer på, for nå er jeg godt inn i alt! Trening gir deg mer energi ja, og jeg har savnet det, men nå er jeg klar igjen heldigvis, og trenger kun å finne et treningssenter å trene på, siden jeg har sluttet på Elixia…
SONY DSC
Det passet derfor veldig bra å få en ny samarbeidspartner nå, og dere kan tro jeg ble glad da Gymgrossisten tok kontakt med meg! Forrige uke hentet jeg en stor pakke med masse godsaker oppi, og en av dem var dette proteinpulveret med sjokoladesmak og to pakker med diettnudler. Jeg har selvfølgelig smakt på alt i pakken allerede *haha* og både proteinpulveret og nudlene var veldig gode. Sistnevnte var jeg litt skeptisk til, men med en runde i stekepannen og en dæsj med mildere kikoman, så ble det helt perfekt! Disse nudlene inneholder faktisk mindre enn 10 kcal i hver porsjon…. sykt!
SONY DSCJeg fikk også tilsendt både CLA, Omega 3 og Vitamin-kapsler denne gangen, noe som også vil komme godt med på nyåret. CLA skal forbedre kroppssammensetningen med å hjelpe kroppen til å frigjøre og forbrenne underhudsfett, og til å opprettholde kroppens basale metabolisme slik at kroppen forbrenner mer hvert døgn. Omega 3 er bra som alle vet, og i forhold til at jeg ikke er særlig flink til å spise fisk…. så er jeg faktisk avhengig av å ta litt Omega 3 hver dag. Den siste vitaminboksen er derimot fyllt opp av de viktigste vitaminene og mineralene, som skal gi deg mer energi og bedre restitusjon blant annet. 

Jeg vet at folk er skeptiske til kosttillskudd og vidunderpiller. Men av tidligere erfaring fra da jeg trente veldig mye, merket jeg forskjell fra de periodene jeg var flink til å ta tilskuddet, både på huden *faktisk*, energien og humøret. Så… folk får nesten teste ut og finne ut om det er noe man ønsker å bruke eller ikke. Men jeg er i hverfall fornøyd med denne formen for tilskudd, ved siden av et godt og variert kosthold selvfølgelig. 

SONY DSCMmmm! Proteinbarer er heaven i blant altså. Jeg hadde med meg Chocolate fantasy på jobb her om dagen og den med kokossmak mens jeg jobbet med eksamen forrige uke, og om det kanskje ikke er det aller sunneste, så er det i hvertfall veldig godt og en fin erstatter for mye annet når søtsuget inntar kroppen. Jeg likte den med sjokoladesmak best, så vet dere det :-) 
SONY DSCDet aller- aller beste i denne pakken var Choco Crispen da. Holy-moly-macaroni så digg det var! Dere vet Nesquick frokostblandingen? Disse smakte sånn, bare med et tykt lag med deilig sjokolade utenpå, og det beste…. Det er sunt! Jeg blir like overrasket hver gang noe sunt kan smake like godt og søtt som det som er fyllt opp med sukker og usunt fett, så hvis det er én ting jeg skal begynne å handle inn, så er det Choco Crispen.

En ting er sikkert, og det er at jeg gleder meg til å starte «på nytt» i 2014. Med treningsskapet vårt fyllt opp av deilige godsaker og tilskudd. Jeg kjenner faktisk at jeg gleder meg allerede, og er spent på hvor-dårlig-kondisjonen og styrken min er akkurat nå. *haha* Det kommer seg forhåpentlig ganske raskt, men uansett. Dette blir gøy!