2God morgen alle sammen!  Snakk om fin strart på dagen da… Kakao med karamell fra Dolce Gusto, med usunn krem, og kanel, en søt og trøtt liten valp på fanget, under pleddet. Nusselig, og veldig koselig! Denne dagen skal virkelig nytes, for i dag har jeg faktisk 100% fri! Altså, ingen jobb, ingen skole, ingenting som jeg må gjøre, og en sånn dag har jeg ikke hatt på år og dag føles det ut som *haha*.
SONY DSCDet er nok å ta tak i her forde da, så det blir både rydd og vask av leilighet i dag, julegaveshopping *pleier egentlig å være ferdig i november…* og deretter blir det årlig julekos-kveld med Mamma, Tommy og Pernille. Så i kveld skal vi og noen venner av familien ut å spise og deretter på kino for å se Jul i Flåklypa. Noen som har sett den kanskje? Jeg gleder meg i hvertfall veldig, for jeg har så langt bare hørt positive ting om den.
SONY DSC
Nå skal jeg fikse meg litt, så det kanskje kan komme litt bilder av annet enn kaffekoppen min hele tiden *hahaha*, så blogges vi siden. . . Jeg har nemlig et lite DIY-prosjekt på gang også, som jeg tenkte å dele med dere i løpet av dagen. 

Ja, dette blir en fin dag for meg, og det håper jeg at din blir også! ♡ Klem klem klem