ferieWohooo! Jeg har offisielt juleferie nå, og det skal jeg «feire» med å dra på jobb……… Jepp, skikkelig nedtur, men nå har jeg heldigvis ikke noe press om å komme meg fort hjem for å lese til eksamen, noe som er veldig deilig. Jeg tror dagens eksamen gikk helt greit, eller jeg håper det! Jeg har aldri vært så godt forberedt før og jeg kunne faktisk alt før jeg gikk inn i lokalet, men i det vi fikk oppgaven…. Helt hjerneteppe! skikkelig nedtur, men jeg tror jeg fikk med mye relevant allikevel. Men nå skal jeg ikke tenke mer på skole før vi har rundet over til 2014!

Når jeg kommer meg hjem i kveld skal jeg lage meg en stor kopp med kakao og krem, se på opptaket av jul i svingen, nissene over skog og hei og unge fleksnes før jeg tar kvelden, så satser jeg på at den knuten eksamensstresset har satt i nakken min forsvinner i løpet av natta. *hehe* De fridagene jeg har denne juleferien, skal Nytes, med en stor N, og jeg skal i hvertfall legge på meg 3 kg av all julematen! *neida* Men dere… Skoleleie meg, har altså fullført-første-semester, og jeg gleder meg faktisk til det neste! *Hva i all verden har skjedd?* Neeei, det er deilig å føle at man endelig har valgt noe riktig altså!

Ha en fin kveld alle sammen, og kom innom Oasis på Strømmen storsenter hvis du er i nærheten :)