SONY DSCHei hei fra eksamenskroken!  Nå nærmer ferien seg med stormskritt, og jeg kan nesten ikke vente til alt dette fra salg og relasjonsbygging har festet seg ordentlig i hjernebarken, slik at jeg bare kan gå inn i eksamenslokalet på mandag, gi en A-besvarelse og  gå ut igjen med senkede skuldre og la juleferien slå meg i fjeset. Det-skal-bli-så-deilig! Til tross for at jeg er ganske lei og bitter over hvordan livet mitt er akkurat nå *eksamen*, så dukker det heldigvis opp noen lyspunkt i blant, og i dag var det pakken fra en av mine samarbeidspartnere: Dolce Gusto som overrasket meg.
SONY DSCJeg mottok en gedigen pakke i dag tidlig, som var full av kaffe, kakao og en boks med herlig sjokoladebiter, og det kunne jo faktisk ikke kommet på et bedre tidspunkt! *Hurra!* Så nå har jeg god drikke til siste rest av eksamen og langt ut over nyåret *haha*. Det skal ikke stå på kosen i hvertfall!  Jeg går aldri lei sjokolade, så denne koppen med kakao og disse to bitene gjorde denne minipausen mer enn vellykket, og nå føler jeg meg klar til å pugge videre, med herlig sjokolade vandrende rundt i kroppen *haha*. Nå gleder jeg meg til litt fridager og masse tid til blogg, familie, kjæreste og venner… men først…. eksamen. 

Håper dere får en kjempefin helg alle sammen! Og følg med på bloggen det neste døgnet, for da kommer det nemlig en konkurranse hvor en av dere kan vinne en kjempefin premie