SONY DSCGod morgen dere!  Her går det unna, og jeg har vært våken i noen timer allerede… Planen var egentlig å pugge til eksamen på skolen i dag, men det så plutselig veldig dårlig ut da bateriene til bilnøklene mine sa hello and goodbye! *de må ha bateri for å kunne starte bilen*. Så, da sitter jeg her og må øve hjemme i stede… Veldig kjipt, men sånn blir det når man må ha bilen for å rekke alt! Jeg er egentlig super-stresset om dagen, da jeg må jobbe masse ekstra på jobben pga sykdom, samtidig som at jeg har eksamen på onsdag og neste mandag… skjønner ikke hvordan dette skal gå opp i opp, for jeg har så og si null tid til overs å øve på. Puh… men jeg er utrolig nok veldig motivert for skolen fortsatt, og vil virkelig få til alt selvom det ser ut som at alt skal gå imot meg akkurat nå (-_-)

Ville bare gi litt lyd fra meg, og som dere sikkert skjønner… Jeg har ikke tid til å bruke her inne! Ønsk meg lykke til da  Håper dere har hatt en bedre start på dagen enn meg *haha*.