SONY DSCHallo ♡ For en fin dag dette har vært dere, og hva i all verden skjer med været? Her er det i hvertfall veldig mildt om dagen, og ikke noe snø foreløpig. Veldig deilig egentlig for da får jeg brukt jakken jeg kjøpte i København forrige uke, litt til :-)
SONY DSC

SONY DSCI dag skulle jeg egentlig bruke dagen på å lese til eksamen, men jeg var ikke like flink som planlagt desverre. Har øvd litt,  men skal stå opp tidlig i morgen og få inn det siste, så det går nok fint. Jeg skylder på julen, for jeg har virkelig kost meg i hele dag, og bare gått rundt i leiligheten og kost meg med synet av all julepynten egentlig. *hehe* 

SONY DSCNå har vi akkurat kommet hjem fra julegatetenning i Lillestrøm og julemiddag hos Mamma og Tommy. Vi fikk deilig pinnekjøtt og kålrotstappe til middag i dag, og sjokolademousé til dessert! NAM ♡ Mamma lager det beste pinnekjøttet, så jeg spiste hele to store portioner *hihi*, men sånn blir det bare når det er snakk om julemat… jeg sliter virkelig med å sette begrensninger da altså. Mens vi var der fikk vi også sett årets første episode av Jul i Svingen, en serie som jeg syns er kjempekoselig! Skulle gjerne sett Amalies jul på skjermen igjen snart, men noen av de nye seriene er veldig fine de å…Unge Fleksnes og Nissene på låven/over skog og hei også. Har jeg sagt at jeg elsker julen? *haha* 
SONY DSCA og jeg var også så heldige at vi fikk pakkekalender av Mamma og Tommy i år også! Jeg har sagt at vi-ikke-trenger-noen-kalender nå lenger, men jeg klager absolutt ikke. Veldig koselig å ha noe å pakke opp igjennom desember. Jeg fikk denne søte te-kalenderen for meg selv, og jeg skal teste ut luke nummer én, så snart dette innlegget er postet. Så fikk vi denne helgekalenderen felles, som vi er veldig spente på, siden alle pakkene er blytunge, *haha*! I dag fikk vi litt snop og hvert vårt magasin. Helt perfekt, og veldig hyggelig av M og T. Tusen takk :-) 
SONY DSCHåper dere har hatt en veldig fin 1.desember alle sammen ♡ Nå skal jeg kose meg med en stor kopp te, før jeg tar kvelden. Nattinatt!