SONY DSCGod morgen dere, og GOD JUL!  Det er det lov å si når det er desember… Jeg har gledet meg noe helt ekstremt til denne dagen, og nå er den endelig her! Julen er og forblir den beste høytiden i året etter min mening, og nå gleder jeg meg til å nyte hele 31 dager med kos, god stemning og barnetv + eksamen…. På fredag klarte jeg ikke vente mer, så da handlet jeg inn noen pakker med nye, fine, brune julekuler, og et kunstig juletre for aller første gang, og satte klart alt til lørdagen.
SONY DSC
SONY DSCI går brukte jeg deretter hele dagen på å støvsuge, vaske og rydde hele leiligheten, før jeg gikk amok med julekuler, treet og alt som hører til. Hadde selvfølgelig julemusikk høyt i bakgrunnen mens jeg holt på *hihi*. Så nå dere… er det rent og koselig her, med både tre, pynt og juleduft. Vil dere se hele leiligheten vår ferdig pyntet, kan dere sjekke ut instagrammen min @aninekrisin, hvor jeg har lagt ut en liten videosnutt.
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
Jeg er egentlig litt gammeldags når det kommer til juletre, og vil aller helst ha ekte edelgran i stua den 20 desember… og jeg har fått viljen min de siste tre årene med A.  Men siden jeg er fattig student for tiden, ble det kunstig tre i år, og det blir det i årene fremover også til det er barn og hus på agendaen *lenge til*. Det er noe spesielt med det å dra ut med familien, finne det fineste treet og pynte det sammen på kvelden, noen dager før julaften, eller hva? Vi tok trekjøpet litt på forskudd i år, og innendørs denne gangen, men det var hyggelig det også altså! Nå er jeg også av den «sære» sorten, og mener at man egentlig ikke skal pynte treet før den 20 desember, men A og jeg ble enige om at siden vi nå har et kunstig tre kunne vi like gjerne pynte det med en gang, og ha glede av det hele desember. Julehjertet mitt jubler!
SONY DSC
Nå er det derimot slutt på julekosen i noen timer fremover, for nå er det eksamensjobbing som står på agendaen *kjempegøy!*… I kveld derimot er det derimot julegatetenning og julemiddag hjemme hos Mamma og Tommy, så det skal bli deilig. Herlighet, det er jul dere! ♡ Ha en kjempefin dag!