SONY DSCAkkurat sånn her har jeg sett ut de siste to døgnene… kaffekoppen i hånda, tom i blikket, med hodet full av eksamensnerver og tanker om hva jeg skal skrive og formulere min aller første individuelle hjemmeeksamen på Markedshøyskolen *hehe* Det er litt av en overgang altså å gå fra å «bare» stresse med jobb og trening, til å gå over til et krevende skoleår med syv eksamner, og masse nytt pensum som du skal kunne utenatt. Men, jeg trives veldig godt bare så det er sagt! Nå er alle gruppeeksamnene levert, vi har fått gode karakterer på to av dem, og den individuelle ble levert tidligere i kveld. *puh*
SONY DSCJeg regner med at jeg ikke er den eneste som ser frem til juleferie nå, for det skal bli fantastisk deilig! Julepynten kommer opp i leiligheten i løpet av helgen, og i tillegg til dette så skal jeg på julegatetenning og pinnekjøttmiddag på søndag…Som den julenissen jeg er, gleder jeg meg skikkelig til helgen med andre ord!

Nå skal resten av kvelden brukes til å svare på alle mailene som har dukket opp under «bortetiden» fra bloggen under eksamen, før jeg skal kose meg med The real housewives of Beverly Hill i sofakroken. Håper alle har det fint, og at dere ikke glemmer bloggen min helt enda *hihi* jeg er back in business så snart det har roet seg litt med skolearbeidet.