10Hei hei ♡ Da var jeg hjemme igjen, og har hatt en kjempefin tur til København. Vi tok båten inn mandag ettermiddag, fikk hele formiddagen til shopping i byen, før vi tok båten hjem igjen tirsdag ettermiddag. Mamma og jeg er heldigvis veldig flinke til å shoppe, så vi fikk med oss nesten alt vi hadde planer om å kjøpe + litt til. *hihi* Både båten og byen var pyntet til jul, og de serverte til og med ribbe og pinnekjøtt på båten *nam!!!*, så julestemningen er på topp her nå altså. Bare 10 dager igjen nå, så er det jul! *julen starter 1 desember og er ferdig 1 januar i mitt hode* 
købenHar veldig lyst til å ta en købentur til litt nærmere jul, for å få tak i det siste av julegaver… Men da må jeg nesten se hvordan det går med både eksamener og jobb først! Det er selvfølgelig første prioritering akkurat nå…