SONY DSCHolaaa ♡ Da var jeg klar for avreise, så nå venter jeg egentlig bare på å bli hentet av Mamma og Tommy. Har jeg sagt at jeg er SÅ glad for at gruppen min og jeg klarte å levere eksamen før fristen? *hihi* ellers så hadde det jo ikke blitt noe Køben på meg! I kveld skjer det nok ikke så mye bortsett fra litt handling på båten, middag og kos… men i morgen blir det gøy! Mens Tommy skal jobbe, skal Mamma og jeg innom «alle» butikkene på Strøget og kose oss.
SONY DSCJeg er usikker på om vi har nett på båten, men om vi har det så skal jeg forsøke å få blogget litt under turen. Hvis ikke, får dere en herlig update når jeg kommer hjem. MEN følg meg gjerne på instagram * @aninekristin * for der kommer det nok noen fine juleshopping-bilder de neste dagene.
SONY DSCNå skal jeg bruke den siste halvtimen på å kose med lille Cleo, som jeg gruer meg til å reise i fra…. men jeg vet hun kommer til å kose seg med «pappan» sin til jeg kommer tilbake. *hihi* Hadebraaaa !