SONY DSCHallo ♡ Det er ikke bare adventskalenderen som er tidlig ute i år, for nå har gruppen min og jeg levert vår tredje og siste gruppeeksamen for dette semesteret…fire dager før fristen! *wohoo* Veldig deilig å være ferdig med de største oppgavene nå, og jeg er SÅ fornøyd og stolt over gruppen min så langt, jeg har virkelig vært heldig! Den første karakteren vi fikk var helt suveren, og jeg har en veldig god følelse på de to siste også. Nå er det derimot fire individuelle eksamener igjen, så man kan ikke slappe av helt enda, men jeg jeg har i hvertfall tatt det helt piano etter innleveringen tidligere i dag, og nå har jeg dratt på meg pysjen, gått tur med Cleo og er klar for en rolig kveld med åndenes makt og en stor kopp te *deilig*.
sykkel//bilde tatt av meg fra min forrige København tur// Jeg må lade opp litt krefter til de neste dagene for i morgen skal jeg faktisk reise til København med Mamma og Tommy!  Dette ble bestemt litt tilfeldig denne uken da vi så at vi rakk å levere eksamenen vår før fristen denne gangen. Jeg gleder meg MASSE til å handle de siste julegavene i Køvenhavn, og forhåpentligvis litt til meg selv også *hihi*. Så i morgen er det full fart fra morgenen av, for jeg har selvfølgelig ikke fått vasket tøy før turen, og vaskekjelleren er ikke ledig før i morgen tidlig… Håpet egentlig på å sove lenge i morgen, men sånn ble det altså ikke! Uansett, jeg gleder meg til i morgen, men nå skal jeg nyte litt tid sammen med «ungen» (Cleo) min, før jeg må ta kvelden som sagt!

Nattinatt ♡