SONY DSCJeg er egentlig ganske streng når det kommer til julepynting og slikt, og pleier vanligvis ikke å ha noen form for «jul» fremme før første desember. MEN, de som kjenner meg vet at jeg er en julenisse, så etter et lite besøk på Home & Cottage og Nille i går, kunne jeg ikke dy meg, så nå er årets adventskalender fremme i stua. Jeg er litt lei de standard lysestakene, med fire lys stående bortover på en rad med noen engler, hjerter eller nisser på… Så i år ville jeg ha noe nytt og finere, og endte derfor opp med denne kreasjonen i går kveld. Veldig fornøyd om jeg skal få si det selv! *hihi* Det er LITT for tidlig, men den skal få stå her i fred og ro frem til søndag om to uker *første søndag i advent* og da dere… Da skal det bli ordentlig jul i stua!
SONY DSCVi har fått masse komplimenter på den nye spisekroken vår den siste tiden, etter at jeg la ut en «smakebit» på instagram, noe som er veldig hyggelig! *Tusen takk!* Jeg skal vise dere litt bedre bilder senere, men vi er i hvertfall veldig fornøyde med både spisesofaen , kalkmalingen og hele kroken egentlig. Neste store innkjøp fra oss blir nytt bord som passer bedre til veggen og spisesofaen, da det vi har nå ikke er helt-perfekt for stilen vi vil ha her… i tillegg til at bordet er IKEA-shit og har begynt å flasse, boble og miste biter *ikke gøy* :D