SONY DSCHei hei ♡ Seeee på dette fine fjeset her a! Dette skal jeg leve og jobbe for i mange år fremover, og jeg er så glad! A og jeg har lenge tenkt på å skaffe oss en ny hund etter Nala, men så har vi aldri blitt helt enige om rase, valp, omplasseringshund osv. Men valget falt til slutt på en Jack Russel terrier, da vi føler dette er rette hunden for oss og våre liv. Masse energi, kjempesmarte hunder, kjærlige og lite syke. I tillegg var jeg opptatt av å ha en «stor hund i en liten kropp», så jeg blant annet kan ha en joggevenn med meg til våren igjen… Så i går hentet vi verdens søteste lille jente med oss hjem ♡ 
SONY DSC
Vi har ikke blitt enige om navn enda, så det får vi komme til senere, men kom gjerne med forslag! A vil kalle henne Turid *hahaha*, men det går jo ikke ann! Jeg har tenkt Cleo (med tanke på eyelinermerkene hun har ved øyene, sånn som Cleopatra) eller Kiara, med tanke på at vår forrige hund het Nala. *Babyen til Nala og Simba heter Kiara ikke sant…* Så vi får se da! ♡
SONY DSCLitt kos, lek og trening innimellom all eksamensjobbingen var i hvertfall helt perfekt nå. I dag har hun lært seg både «sitt» og halveis «bamse»… på 1 dag!!! *må være lov å skryte av det?* Vi har også blitt kjempegode venner hele gjengen, og hun skal helst ligge og kose hele tiden akkurat nå *nyter det mens vi kan, haha* I skrivende stund ligger hun faktisk i «nakkekroken» min og sover tungt ♡ lille bebis!

Men nå skal jeg kose meg en liten stund til, før det blir natta og opplading til eksamensjobbing i morgen!
Håper dere har det fint alle sammen!