SONY DSCGod morgen ♡ Eksamen nummer to begynner å ta form, og jeg kjenner jeg er mindre stresset nå enn det jeg var med den første vi hadde. Det er fortsatt litt skummelt selvfølgelig, men nå vet vi i hvertfall hvordan vi skal bygge opp en tekst *forhåpentligvis* og hvordan oppgaven skal se ut. I dag skal jeg jobbe med min «siste» del av den skriftlige oppgaven, og jeg er godt i gang allerede faktisk! Men nå måtte jeg ha noe å knaskje på, og endte derfor opp med gulrøtter!
SONY DSCJeg har blitt skikkelig dårlig til å diske opp med sunn snacks i det siste, og ender derfor opp med å ikke spise noe mellommåltider i det hele tatt *ikke bra*, men i dag har jeg vært  flink! I denne bollen har jeg skrelt og kuttet opp tre store gulrøtter, og i skrivende stund er det bar fem små biter igjen faktisk, så denne skålen gikk ned på høykant den! *hihi* Sunt og veldig godt for hele kroppen ♡

Ha en fin dag alle sammen!